Internet

Internet
De ADSL, VDSL en SDSL-verbindingen van Mediaspring zijn geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een betrouwbare verbinding met deskundige ondersteuning. De verbindingen kennen geen beperkingen qua dataverkeer, zijn transparant en onder andere geschikt voor het opzetten van VPN’s.
Vanwege de grote beschikbaarheid en relatief lage tarieven is DSL verreweg de meest populaire breedband verbinding. Mediaspring levert de DSL verbindingen van Routit en kan zowel ADSL, ADSL2+, SDSL, VDSL, FTTH, Fiber leveren.
Bij DSL is de maximaal haalbare snelheid afhankelijk van de kwaliteit van het koper (van uw telefoonlijn) en de afstand van uw vestiging tot de wijkcentrale. Als ADSL2+ beschikbaar is, zult u zien dat de maximaal haalbare downloadsnelheid hoger is dan bij ADSL.
Ook SDSL is minder gevoelig voor de kwaliteit van het koper en de afstand tot de wijkcentrale en wordt daarom vaak ingezet bij grotere afstanden of wanneer een hogere upload snelheid belangrijk is.