Bedrijf

Wie zijn wij?
Mediaspring is de specialist op het gebied van ICT en onderscheidt zich door een klantgerichte werkwijze. Oplossingsgericht werken wordt gecombineerd met een zeer flexibele instelling en zeer hoge kwaliteit. Mediaspring heeft alle expertise in huis om bedrijven van een optimale ICT dienstverlening te voorzien. Daarbij geldt als uitgangspunt een langdurige samenwerking. Bij het leveren van diensten staan loyaliteit, effectiviteit, flexibiliteit en kwaliteit voorop.

Niet alleen het adviseren in de aanschaf van hard- en softwareproducten en de inzet van aanvullende diensten, maar ook het ontwerpen, implementeren en onderhouden van complete computer netwerken inclusief randapparatuur wordt op hoog niveau uitgevoerd. Het inrichten van de complete infrastructuur van serverruimtes, gebouw bekabeling en patchkasten wordt door Mediaspring zodanig uitgevoerd dat optimaal en kosten effectief gebruik kan worden gemaakt van de moderne informatie en communicatie technologie.

Op basis van de aanwezige ruime ervaring zijn wij instaat om een breed scala van ICT diensten op zeer hoog niveau te leveren. Met verschillende specialisten zijn partnerships opgebouwd waardoor op alle aanvragen over aanvullende diensten en producten kan worden ingespeeld. Hierbij kan gedacht worden aan de aanleg en uitbreiding van (borg gecertificeerde) alarmsystemen, computer vloeren en airco systemen. Mediaspring is voor u het aanspreekpunt (Single Point Of Contact) en neemt de zorg en verantwoordelijkheid voor de uitvoering van werkzaamheden over. Dit betekent een zorg minder en de tijdwinst die dit oplevert kan aan de eigen bedrijfsactiviteiten worden besteed.

Tijdens het dagelijkse gebruik staan wij voor u klaar voor ondersteuning wanneer de handleiding of online helpfuncties geen uitkomst meer bieden. Een team van gekwalificeerde medewerkers beschikt daarnaast over technisch geavanceerde middelen om u verder te helpen.

Mediaspring biedt deze ondersteuning in vele vormen. Zowel on-site support, telefonische support als online support behoren tot de mogelijkheden.