Webhosting

Domein registratie
Wij zijn officieel bevoegd om bijna alle domeinen vast te leggen waardoor het registreren van een domein bij Mediaspring erg eenvoudig is.

Wilt u een website publiceren? Denk dan goed na welke naam uw domein moet krijgen. Deze moet herkenbaar zijn en in verband staan met uw bedrijfsnaam, product of branche. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een passende domeinnaam.

Hosting
Bij Mediaspring kunt u schijfruimte huren om een website te publiceren (webhosting). U krijgt de eigen domeinnaam met bijbehorende e-mailadressen (uwkeuze@uwdomein.nl).

Bereikbaar en snel
Wij zorgen voor een snelle en altijd bereikbare website. Bij Mediaspring profiteert u van de nieuwste hostingtechnieken, zoals ASP.net, PHP 5 en MySQL database. Ook helpen wij u met het beheren van de website, bijvoorbeeld met gratis scripts. Samen met Mediaspring zet u gemakkelijk de eigen website online.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid
Mediaspring staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Meerdere locaties en verbindingen en dubbel uitgevoerde systemen zorgen dat uw website altijd online is. Mediaspring levert een compleet pakket met vele extra’s. U gaat meteen professioneel aan de slag met de eigen website.